hits

musikk, velvære, stressfri 

Så deilig, min første dag med fri på lenge og  jeg hadde egentlig store planer om og gjøre allt jeg ikke får kjangs til ellers. Våkna tidlig,stod opp og spiste, la meg igjen. Livet ...Fikk alikevel litt nyttig utav dagen -  dro med meg mamma til byen og spiste, var hos hudpleiern og handla litt .For en fin dag, helt uten regn, helt uten bekymringer
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Påsken ble tilbrakt i Hemsedal på en utrolig koselig hytte bare et lite stykke fra selve skisenteret. Her var jeg og 14 andre i 4 dager, ble desverre lite med tid i bakken pga dårlig forhold osv. Men fikk opplevd afterski for første gang, og møtte mange nye kule mennesker

På andre siden tok turen hjem over 12 timer (inkl.ventetid), så om du er en over gjennomsnittet rastløs person som meg ville jeg ikke anbefalt og ta samme rute! Har omtrent hørt ihjel alle spotifylistene mine. Ellers er det alltid deilig og komme hjem etter en tur borte, til vanlig dusj og ikke minst seng. Nå er det gått en stund siden turen, men har ikke hatt mulighet til og få bildene overført før nå..

Nå skal jeg utnytte fridagen min til trening og slappe av!
 Er nå hjemme etter fire herlige dager i Bergen. Vi har vandret gjennom omtrent hele byen for og finne forskjellige butikker osv, så føler jeg kjenner bergens gater veldig godt nå, hehe.. Har ikke vert skikkelig ute i bergen som 20 før dette, og må si jeg ble posetivt overrasket.  Vloget hele oppholde, så blir nok en video ute snart :-) 

Så var det tilbake til hverdagen igjen - Litt deilig, men kjenner jeg skal reise mye mer.Oppleve mye mer. Føler jeg blir et bedre menneske for hver gang jeg er på tur eller gjør noe nytt. Om det så bare er en weekend tur over fjorden. Neste stopp er hemsedal i påsken! 


 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2018 · Oktober 2017 · August 2017 · April 2017 · Mars 2017 · April 2016Kategorier


· FASHION · HVERDAG · TANKERSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.