Musikk, velvære, stressfri 

Så deilig, min første dag med fri på lenge og  jeg hadde egentlig store planer om og gjøre allt jeg ikke får kjangs til ellers. Våkna tidlig,stod opp og spiste, la meg igjen. Livet

Fikk alikevel litt nyttig utav dagen -  dro med meg mamma til byen og spiste, var hos hudpleiern og handla litt .For en fin dag, helt uten regn, helt uten bekymringer
SAMSUNG CSC

 

 SAMSUNG CSC

 

Påsken ble tilbrakt i Hemsedal på en utrolig koselig hytte bare et lite stykke fra selve skisenteret. Her var jeg og 14 andre i 4 dager, ble desverre lite med tid i bakken pga dårlig forhold osv. Men fikk opplevd afterski for første gang, og møtte mange nye kule mennesker!

På andre siden tok turen hjem over 12 timer (inkl.ventetid), så om du er en over gjennomsnittet rastløs person som meg ville jeg ikke anbefalt og ta samme rute! Har omtrent hørt ihjel alle spotifylistene mine. Hehe! Ellers er det alltid deilig og komme hjem etter en tur borte, til vanlig dusj og ikke minst seng. Nå er det gått en stund siden turen, men har ikke hatt mulighet til og få bildene overført før nå..

 

SAMSUNG CSC

 

Nå skal jeg utnytte fridagen min til trening og slappe av!
 Er nå hjemme etter fire herlige dager i Bergen. Vi har vandret gjennom omtrent hele byen for og finne forskjellige butikker osv, så føler jeg kjenner bergens gater veldig godt nå, hehe.. Har ikke vert skikkelig ute i bergen som 20 før dette, og må si jeg ble posetivt overrasket.  Vloget hele oppholde, så blir nok en video ute snart :-) 

Så var det tilbake til hverdagen igjen - Litt deilig, men kjenner jeg skal reise mye mer.Oppleve mye mer. Føler jeg blir et bedre menneske for hver gang jeg er på tur eller gjør noe nytt. Om det så bare er en weekend tur over fjorden. Neste stopp er hemsedal i påsken! 


 
 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 FRESH SNACK 

SAMSUNG CSC


På med solbrillene og bort med vinterjakka.. Våren er endelig i lufta, og det er helg! Senere går turen til sentrum, og på kveldingen skal vi ut å spise. Perfekt lørdag!
 

SAMSUNG CSC

 

 

- COFFEE, MAGAZINES & SUNSETS

 SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCEr det ikke fint ? Når hele dagen har vært grå og dus, så titter sola frem, fra små hull i himmelen.

 

 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · April 2017 · Mars 2017 · April 2016 · Mars 2016Kategorier


· ANTREKK · Blogg · HVERDAG · TANKERSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits