Martine Stol

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

REIS DEG SELV SPENNENDE


Faux fur from Hm// Top from Monki// Pants from Bikbok

 

 

 

- WHAT DO YOU WANT TO BE ? -

 

 

Jeg vil bli en som våkner klokka 09.45, drikker kaffe med fløte og spiser frokost på verandaen hvor sola titter såvidt frem. Jeg vil bli en som legger seg og allerede da gleder seg til morgendagens nye eventyr. Jeg vil gå med hode høyt, uavhengig av humør og folk rundt. Og jeg vil bli en som kan og har mulighet til å uftorske hele verden.

 

 

"Reis deg selv spennende" den der reklamen som du tror ikke fester seg, men så gjør den det, og de orda er så jævlig kloke. "Reis deg spennende" de der har jaggu meg skjønnt det. Er vi ment til og være lykkelige her? Er det liksom no fasit på hvor man hører til? Hva om jeg føler meg hjemme i New York? København? Og ikke her i kassa på Bunnpris? Om vi kun hadde vært her hele livet, hvordan skulle vi lært om mennesker, hvordan skulle vi kjent på andre miljø, smaker, klima. Av erfaring kan jeg med hånda på hjerte si; kom deg ut. Vær tøffere. Kast den tanken om at "Nei, hvordan skal jeg klare det, det tør jeg ikke, det er tryggere her for her får jeg servert lasagne og mamma vasker klærne mine"  /

 

 

Jeg tror vi blir klokere, og bedre mennesker av å reise, oppdage og utforske. Jeg tror vi tjener på å ta et skritt ut av komfortsonen, gjøre feil og tørre. Ikke alle har mulighet, eller er priviligerte nok til og leve ut drømmen sin.  Men om du har - ikke nøl engang. 

 

 

 

 

 

4 Kommentarer

Charmina

14.03.2016 kl. 13:06
Jeg er enig med deg. Forresten elsker jakken!

Martine Stol

14.03.2016 kl. 13:23
Charmina: Takk skal du ha! :)

Elena

14.03.2016 kl. 19:49
Man må tørre! Da lærer man mye <3

Lovise Ragnvaldjord

19.04.2016 kl. 19:01
Heilt enig. Dette ga meg motivasjon for morgendagen ! Kloke ord frøken.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits